Blackcloud Kızım 7 ay 22 günlük, fakat henüz hiç diş çıkarmadı, normal dimi kızlar? Geç çıkaracak galiba benimki, bebeği geç diş çıkaran oldu mu? 🤔😊
HYagmur Blackcloud 8 ayın sonunda çıktı ilk dişimiz her bebek farklı olur tabiki daha var bence telaş etmeyin 🙂 ilk diş acemilik olur çıkınca fark etmiyorsun bir anda oluyor arada da bakar olun🙂😇
Blackcloud HYagmur Arada bir kontrol ediyorum, çıksada hayırlısıyla huzursuzluğu falan geçse keşke rahatlardı en azından. 🙈😊
HYagmur Blackcloud inşallah diş zor iş gerçekten allah yardımcımız olsun inşallah çıkar merak etmeyin vaktiniz var daha🥰
Mrsde05 Blackcloud benim bebegim de. 7 ay 17 günlük normalden farklılaştı çocuk muhtemelen diş huysuzluk uykuya tepki gece uyanması hayırlı ile bir çıksaydı şu incimiz 🥰🤲🏻
Erroerto Benim bebeğim 3 aylık ufaktan beyazlık gözüküyor erken değil mi normal mi 🙄 bazıları da diyo erken diş çıkaran bebeğin dişleri hemen çürür sizce öyle mi
Blackcloud Erroerto Bizimde 3 aylıkken bütün belirtiler başlamıştı ama henüz hiç dişimiz çıkmadı. Erken diş çıkaran bebeğin dişlerinin çürüdüğünü ilk defa duydum.