Kaderyas032717 AliEgem bende şimdi ayağımdan aldım beşiğine yatırdım sabah 5 e kadar kalkmaz artık 2 aylık olduk bugün 🤗🙈💃💃
Sumeyyeabic AliEgem oğlumu uyuttum bnm uykum yok az önce cok kotu ağladı korktu gaiba bnide korkuttu 😓
SBBGurLek Kaderyas032717 yaaa benimde bebeğim 2 aylık oldu bugün 💕 Valla benimki uyuyalı saatler oldu ben uyuyamıyorum 9 buçukta uyudu maşallah sabah 6da uyanırız emzirmeden emzirmeye kaldırıyorum alıştık düzene şimdiden
dry_ynk Benimde 2 ay bitmek üzere uyumaya direniyo bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorm sizede oluyo mu
Liyaa dry_ynk benim kızımda öyleydi üçüncü ayında düzene oturdu ben kendimce uyku eğitimi verdim çok şükür rahatladım ama şimdide uykusuzluğa alıştım ben o uyuyor mışıl mışıl ben uyuyamıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ceylaasya 2 saat önce sadece bi yarim saat uyudu. Memede uyuyan bi cadi kizim var. Defalarca meme verdim ama yok banamisin demiyo hem emiyo hemde elleri ile ayaklarini tutuyor buda yeni cikti. 😂Ama deli gibi uykusu var. 5 ayligiz. Cok uykum varr cokkkk
Nslhnfdn AliEgem 23 gunluguz. 2 de uyuyup 4 de uyaniyoruz. Sonra da sabah 8 e kadar ayaktayiz. Cokusteyim resmen