Merictuna89 Dün akşam mememde şişlik ve ağrı başladı sürekli sağıyorum ve emziriyorum sıcak su torbası koydum ama açılmadı şişlik ne yapmam lazım acaba
mervecrbg Merictuna89 bende geç kalmıştım hemen antibiyotik tedavisine başladım 1 haftada anca kendine geldi gecikmeden doktora gidin
Leylalihayat Merictuna89 hemen Farklı açıdan emzirin ben 2 gün çektim sonra Farklı bir pozisyon ile emzirdim öyle bir rahatladım ki anlatamam
SertapHilal Mastit olabilir gecikmeden doktora gidin antibiyotik kullanın benim anca öyle geçti ve geç kalmıştım çok çektim
Merictuna89 SertapHilal peki mastit de memeden süt gelir mi benim geliyor diğerine göre bi tık az ama geliyor.
Merictuna89 Leylalihayat aslında bunu okudum 2kere farklı pozisyonda emzirdim hala aynı durumda umarım geçer
SertapHilal Merictuna89 2 saatte bir sağdım başka bişey yapmaya gerek yok antibiyotik ve düzenli sağmayla geçiyo
PPrensannesiiii Memeni sıcak suda tara, bol bol sağ, eşin sırtına masaj yapsın orada süt kanalları var süt kanallarını tetikler masaj ondan sonra sağım yap. Ben bunları yaptım hiç doktora gitmedim bu şekilde atlattım mastiti
Merictuna89 PPrensannesiiii ben 2gün oldu denedim herşeyi ilk güne göre biraz azaldı ama hala devam ediyor kaç günde geçti sizin
Zehradmrlsym Merictuna89 aynı durumu bende yaşadım üzerine yattigim icin şişlik ve ağrı oldu duramayordum ağrısından ayağa kalkınca bile göğsümü tuttup kalkiyodum 😂 benim sol gogsum öyle olmuştu annem bebeğin başını sağ göğsüne doğru koy ama kendi egrilt sol göğsünü ver demişti 2 gün boyunca o şekilde emzirdim sürekli o göğsümü verdim ve 2 gün sonra geçti umarım sizinki de en kısa zamanda geçer ama dediğim şekilde emzirin kesinlikle faydasını goruceksin