AyPerisiVeGokPrensininAnnesi anladım. Ben 3 günlüktü çocuk doktoruna götürdüm sarılık sınırda dedi neyse mama verdim ertesi gün de baktı düzeliyor aç kalmasın 4,5 saatte bir en az doyur dedi. Ben tabi iki saati geçirmedim uyandırdım kimi zaman içti kimi zaman içmedi bir hafta geçti bir gün uyandırmaya çalışıyorum yok uyanmıyor ben sinir krizleri geçirdim tabi noluyor diye herkes bişey diyor. Hemen doktora götürdüm baktılar herşey normal yenidoğan olmasından mütevellit olurmuş böyle bana o gün sıkı sıkı tembih etti doktor. Bu arada doktorumdan da ödüm kopar çok aksi ama en iyisi. Lohusa mohusa beni ilgilendirmez çocuğu uyandırıp uyandırıp taciz etme. 40 ına kadar 5 saati geçirmesin ki geçirmez zaten uyanır dedi ki öyle de oldu. Sonra bırak hele geceleri hiç elleme dedi. Sonra arkasını döndü bağıra bağıra iki ay sonra da uyumuyor diye mızmızlanırsınız dedi😂 3,5 aylık oğlum gündüz uyumuyor gibi sağolsun aha bu saatte de uyanmış zombi 😂😂😂her anne kendi bebeğine en uygun şekilde bakar kusura bakmayın ben biraz saçma yorum yapmışım