EslemmomyMerhaba, benim bebeğim de sizinki gibiydi ne gündüz nede gece uyuyordu, geceleri yorgunluktan 2,3 saat uyuyor du sonra hiç uyumuyordu, sürekli memede gezmek istiyor du, bıraktığı an ağlıyordu, doktora gittik bebeğim aç olduğu için uyumuyormuş, kilo alımıda az olmuş zaten, Doktor her emzirmeden sonra mama vermemi söyledi, bende verdim, bebeğimi uykuları eskiye göre düzene girdi, birde rutn oluşturdum, devamlı aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum şuan 4,5 aylık, her akşam 8 de duş aldırıyorum, 8,30 da odaya geçiyoruz, ışığı kapatıyoruz saat 9 gibi uyuyor, sabah 7 de uyanıyor, gecede 2 kere uyanıyor, gündüzleride 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum, bazen yarım saat bazen 1 saat uyuyor, birde lavanta yağı aldım bebeklere rahatlık verip uyku getiriyormuş gerçekten işe yaradı bizde, ilk başlarda çok gaz sancımız vardı onun içinde rezene kaynattım hem ben içtim hemde 2 çay kaşığı bebeğime verdim bu sayede rahatladı, birde doktorumuz biogaia damla ve nurse harveys vermişti onlarda çok işe yaradı gaz sorunumuz 2. Aya doğru tamamen bitti inşallah sizde biran önce atlatırsınız.