Blkns12 Arkadaşlar bebeği o meşşhuuurr 4.ay atağını yaşamayan var mı çok merak ediyorum? Herkes o kadar korkunç şeyler anlattı ki bu ayla ilgili valla korkuyla bekliyorum.
Denp Blkns12 4 ay 21 günlügüz diş kaşıntısı ve huysuzlugu dısında anlatılan o korkunc senaryoları hıc yaşamadık
Blkns12 Prenses-annesi1 meme reddinden tutun sürekli huysuzluk kucak isteme, uyku düzeninin bozulması yani aklınıza gelebilcek tüm olumsuz şeyler 😁 burda herkes öyle yazıyordu yani
Krgztuba Namee16 aynı bizde ama daha fena oldu 3ay 10günlükken basladı hala devam üstüme uyku gerilemesi ve meme reddide eklendi kafayı yememe az kaldı anlıcagınız
Deletedmom14 Bizde bügün 17.günündeyiz, daha 18 gün var 🙈 3.günü çok zor geçti bizim ,aksama kadar ağladı. Kucaktan inmedi hatta ağlamaktan sesi kısıldı. Su an ıyi gibi bakalım neler olacak 🤣
Blkns12 Deletedmom14 eyvah eyvah.. inşallah bir an önce biter. En büyük korkum uyku düzeninin bozulması ve meme reddi..
Blkns12 Krgztuba allah yardımcınız olsun bu ataktan sonra herşey daha da düzene giriyormuş diyorlar ama. İçinizi biraz rahatlatayım :)
Heymamma Blkns12 e biz doğduğundan beri böyleyiz yaşasın o zaman bana hiç koymayacak 😂😅 şaka bi yana normalde zaten huysuz bi de atakla ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum
Blkns12 limonlucizkek bir ay gecikmeli atak olmuş 😁 allahımmm nasıl başa çıkıyorsunyz gerçekten allah yardımcımız olsun
Deletedmom14 Blkns12 bizde uyku direnci ve meme reddi hep var zaten , oyuzden değişen bişey olmadı 🤣 baz-ı günler memeyi aşırı reddediyo ,bazen sorunsuz emiyo 2.aydan beri
limonlucizkek Blkns12 sanırım bünye alışıyor çünkü sürekli atak haftasında benim kiz😂şaka bir yana hiç tutmuyor benim kızda bu atak haftaları canım çok da odaklama kendini bunlara.
ANAYIMBENANAA Blkns12 valla biz hic bir atak haftasıni yaşamadık Allah’a şükür, artık atak dönemlerine inanasim gelmiyor 😂 her ay huylari degisiyor tabi o ayrı büyüyorlar yani normal geliyor oda bana. Ama Yok şöyle huysuz yok uyumuyo yemiyo falan olmadı hiç
Blkns12 ANAYIMBENANAA ne mutlu size.. zaten ataklar da büyüme kaynaklı sürekli dünyalarında bişey değişiyor ögreniyorlar keşfediyorlar bebişler de haklı :)