Masal61 Heyyy bebeklerinin kıyafetlerindeki lekeleri ( kan damlası , sebze meyve lekeleri) çıkartabilen var mı?? Varsa nasıl?? Çitiliyorum çitiliyorum çıkımıyo😂😂
Yesil55 Masal61 bircok leke cıkarıcı denedım ama tek çarem bildiginiz beyaz sabun (hacışakir) hemen muslugun altında sabunluyorum sabunuyla makınaya atıyorum lekeden eser yok
elizabeth Masal61 doğal bi yolu var mı bilmem ama ben amwayın leke çıkartıcısını kullanıyorum çok işe yarıyo
Defnedilan34 Masal61 duru granül kullanıyorum 60 derecede ön yıkamalı yıkıyorum hiç iz kalmıyor 10 aylık bebeğim bütün kirler üstünde olmasına rağmen 😂
Srynisa EJDERYAA highgenic leke çıkarıcı var lekenin üstüne sık, 60 derecede yıka hiç bişe kalmıyor 🌸😊
imgesi Tamamda bu bahsettgnz kimyasallar bebekte alerji yapabkr yani daha dogal bi cozumunyokmu bunun.. bende ayni dertle karsi karsiyayim bi cok atleti ziyan oldu cocugun
Srynisa EJDERYAA çocuklar için değil canım genel, sadece o geçiriyor kızımın kakalarını, yemeklerini, Demir ilacını falan 🤦🏻♀️🤣 60 derece de çok yıkadım bişe olmadı çok şükür
Srynisa Masal61 bende 40 derecede yıkıyordum, 60 derece de yıkamayı denedim bir kaç tane hiç bişe olmadı. Bebek kıyafetlerine özeldir belki de 🤷🏻♀️
Srynisa EJDERYAA Demir ilacının lekesi 2-3 defa yıkadım geçmedi. Onu sıktım biraz beklettim 60 dereceye attım çıkmıştı. Elim ayağım oldu vallahi. Beklemiş kaka lekesini falan çıkarıyor 😍