Essy 2.5 aylık bebeklerinizin uyku düzeni nasıl? Benimki gece uyusa gündüz uyumuyor gündüz uyusa gece 😪 ayrıca gece de en fazla üç dakika emiyor ne yapsam emziremiyorum sizin de böyle mi
Blkns12 Essy biz 3 aylığız, gündüz asla uyumadığı için akşam 8 oldumu deliriyo resmen beni uyut diye 😁 sonra 2 3 kez uyanıyor emip uyuyor. 7 buçuk gibi de güne başlıyoruz.. 4. Ayda tüm düzen bozulacsk diyor herkes korkuyla bekliyorum valla
Gamzeburkan Essy benimde 2 aylıkken gece uyuyordu 2 saatte bir beslenmeye kalkıyordu gündüzleri hiç uyumuyordu 3. Aya yaklaşınca gündüzleri 2 saate bir en az yarım saat 1 saat uyuyor Gecede en az 15 20 dakıka emiyor canım inşallah siZinde düzene girer☺️
Damla1papatya Elifaydn benim de 3 aylık gece uyuyor ama genelde yarım saati geçkin emiyor 3-4 defa kalkıyor
Elifaydn Essy hayır gündüz de veriyorum karışık gidiyor , bazen emmek istemiyor o zamanlar biberon veriyorum
Essy Çok sık uyanıyor ama emmiyor ne yapacağımı şaşırdım gündüz de azaldı eskisi kadar emmiyor ayından dolayı mı yoksa başka bir sıkıntısı mı var anlamayamadım
Essy Blkns12 bir ay zamanınız var o zaman keyfini çıkarın 😊 tabi inşallah bozulmaz böyle devam eder bebiş 🙏