Alyamelis Çoğu doktor 4 aydan 1 yaşına kadar Kan damlası öneriyor kesinlikle Kana bakılmasına gerek yok eksiklik için değil depoları dolu tutmakmış diyorlar Hatta sağlık ocakları veriyor Vegaferon verirken kabızlık şikayeti çok denildi bize. Doktorumuza sordum 6.ayda kanına bakalım ihtiyaç varsa verelim dedi çok kararsızım, 🙄🙄
Azraninnnannnesi Alyamelis bende doktoruma söyledim tahlil yaptıktan sonra kullansak diye oda o şekilde olmaz suan kullanmayanların çoğunda kansızlık oluyor kullanmanı öneririm dedi
Papatya Alyamelis 7 ay kontrolünde tahlil yapıldı değerleri iyi çıktığı için doktorumuz ilaç vermedi.
Fyzpyrz Alyamelis 4.5 aylik oglum son kontrolunde doktorumuz parmaktan kan aldirdi ve kan degerlerine baktirdi gerek yok kullanma dedi bende vermiyorum
SedaMirza Konu acilmisken bide bide d3 ve kan ilaci dislerine zarar verir lekelenme yapar diyorlar ben ilk kez bugun duydum aceba sizlerde duydunuzmu
SedaMirza Alyamelis banada bugun bir tanidik soyledi hani dislere zarar veriyormus falan dedi hani inanmadim ama insanin yinede aklinda kaliyor iste
Janss [bilinmeyen] Doktorların tek ihtimal üzerinden keskin karar vermemesi gerekiyor aslında 🙇🏼♀️ Dilerim hemen toparlanır değerleri 🎈🌸
AyenurSner Bizim doktorumuzda ısrarla gerek yok diyor hamileyken kanın yüksekmi diye sordu evet yüksekti normal e göre ozaman kullanma dedi kafam karışık kaç yokluk doktor bir bildiği varmdır bilmiyorum