Silactk Hadi kızlar birbirimize de akıl vermiş olalım kimin sütü neyle coşuyo,anında etki eden şeyler ne,sütünüzün azaldığını hissettiğinizde napıyosunuz da eski haline getiriyorsunuz?
Burcem Silactk sütüm gündüzleri bebeğimin sık emmek istemesinden kaynaklı haliyle yetmiyor bestlak kullanıyorum iyi geliyor birde helva güzel süt yapıyor 👍🏻
hiraveannesi Burcem varya bende ayni dertten yakiniyorum herseyi tuketiyorum cok gelsin istiyor süt haliyle bir miktar cok geldikten sonra azar azar geliyor yetinmiyor benimki 😑 delirtiyor beni
Burcem hiraveannesi değil mi 😀 az gelince krize giriyorlar istiyorlar ki her çekmede lıkır lıkır gelsin 🤤
Rzgr Silactk bence bol bol su tuketmek. Oglum 18 aylik nasil kesecegim bilmiyorum. Kendim 55 kiloyum 36 beden sutten kesince kesin mastit olacagim.🙃
Rzgr minikailemmm yavas yavas kesecegim ama hala 3 4 saat emzirmeyince goguslerim sisiyor agri basliyor. Emmeyi biraktirmaktan cok sütu kesme konusunu düşünüyorum.
DuyguDamla Smy16 bencede ben 1-2 saat dinlenip uyuyim göğüslerim doluyo hatta akıyo akarkende sızlama hissediyorum biraz nedendir bilmem 🤷🏼♀️
Kurt45 Silactk daha azalması hatta sağıp buzluğa atıyorum tabi dışarı cikark3n açılır diye buzluktakikerden alıyorum ama azalırsa ne yapmam gerek ne yemem gerek burdan öğreniyorum inşallah hep böyle yeter sutum
minikailemmm Rzgr inşallah olmazsın cnmm ben emzirirken 2 kez yasadım allahım düsmanımın basına vermesin sağ kolumu yukarı dogru bile kaldıramıyodum atesim 39 u vurmustu
HYagmur Silactk herşeyi denedim uyku boza buğday su bana hep bunlar fayda ederdi şimdi pek umursamıyorum elimden geldiğince uyuyorum ve 4 litreye yakın su içiyorum 😊