Derrya Ankara’da aylık gelişimi takip eden,ilgili bir çocuk doktoru arıyorum.😇Sizin doktorunuz kim?Muayene ücreti ne kadar?☺️
Ceyo0666 Derrya gazi hastanesine gidiyorum ben polikinlik bazende hocaya gayet ilgililer özel muayeneler çok pahalı tabi sizin kararınız 💕
Oykubrcn Derrya koruya götürüyorum aşılarını da orda yaptırıyorum Farıd Aliyev ücreti 390 ama özel Sağlık sigortasıyla 130 oluyor
dertlikerkenez Derrya özel muayenehane fiyatları 300-450 TL arası değişiyor bildiğim kadarıyla. Özel hastaneye götürecekseniz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederim. 15 TL katlı payı hariç ekstra ödeme yapmamış olursunuz 8-10 muayene ve testleri karşılıyorlar.
Mucizebebegim8 Ceyo0666 bizde gazi ye gidiyoduk ama 1. Derece pandemi olduğu için ara verdik 9.ay aşısı için düşünüyorum hastane temiz miydi ekstra önlem aldınız mı 1 kat aşağıdaydı c bloktu sanırım yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Ceyo0666 Mucizebebegim8 biz 6.ay aşısı için gittik geçen ayda bebek arabasını içindeydi üstüne örtü örtmüştüm oturmadık bi yere kolanya felan götürdüm yanında ıslak mendil felan almıştım temizdi sakindi mümkünse pazartesi ve cuma günleri hariç gidin biz salı günü gitmiştik kimse yoktu 2 kişi gelmişti sabah erken gitmiştik hem muayne hem randevu
Ceyo0666 Mucizebebegim8 muayne olmucaksa sağlık ocagindada yaptirabilirsin asini eğer hastane bölümünden girmek istemezsen e blok giriş var arka tarafda ordan girip hemen aşağı inersin sonra ordan hemen çıkarsın ben bebegim küçük olduğu için çift maske kullandım