Busesrmz Kızlar 2 aylık bebeğim var gerçekten çok yoruldum yorgunum diye oğluma sürekli ağladığı için kızıyorum sonra kendime kızıyorum bakıcı mı tutsam diyorum nerden güvenilir bakıcı alınır yatıya değil gün içinde baksın yeter
Meva_ Busesrmz kotu bakıyorum diyen bir anne bile( ki anneler kötü bakmaz ) bakicidan daha iyi bakar.
GoGirl Busesrmz bence siz eve yardimci alin ev islerini yapsin yemek yapsin siz bebeginize bakin boylece sinirlerinizde yipranmaz bagirmazsiniz insallah
Kusannesi Busesrmz bence ev için bi yardımcı al kuzum, bebeğine kendin bak. Sadece bebeğinle ilgilenmiş olursun yorulmazsın. Ev işi yemek ütü vb bi yandan bebek yoruyor. Bebeğini kimseye emanet etme ortalık çok kötü.
Busesrmz EsraKerimm durumumuz iyi değil mi yazıyor pardonnn da yani ev kirası felan ödemiyoeuz 3000 alıyosa 1500 bize kalıyor be bunun hesabını size mi vericem ben
EsraKerimm Busesrmz boşanma sürecinde ev arayışına falan girdiniz ya ondan söyledim.1500 bile kalsa neye yetiyor ki bakıcı deseniz 1000_1200 arası zaten bakıcı tuhaf olan bu neyse 😂
Busesrmz EsraKerimm boşanma işi dün akşam çıkan bişi ki bu sizi hiç ilgilendirmez bilmiyosanız geçersiniz cevap vermek zorunda değilsiniz ki sizene yani belki ben borç harç edip bulup veririm sizene sizemi battı
Busesrmz Meva_ ya zaten bu postu dün bakamadığım için ağlıyodu baya dedim yeter bari bakıcı olursa olsun ki zaten eşim kabul etmedi burdaki herkes anne ama kimse kimsenin psikolojisini anladığını düşünmüyorum
Busesrmz GoGirl ev işi benim için önemli değil ben zaten eşimin ailesiyle yaşıyorum evdubleks odamız yukarda ben evi temizlemiyorum yani ama işte çok ağlıyor bu aralar bende kendimş yetersiz hissediyorum
GoGirl Busesrmz simdi ilgilenicek vakit bulamasan anlycam kendini yetersiz hissetmeni ama sirf agladigi icin bilemiyorum.Allah bakma sabretme gucu versin ne diyim