Papatyaa_ Merhaba ammeler, sezeryan sıradında doktorum, iyi huylu miyomun var onu da aldım dedi. O an spinal anestezi ile ameliyat masasındaydım. Milyonun ne olduğunu kötü birşey mi diye Soramadım doktora. Sezeryan sorasında miyomu alınan var mı ?
Elmasekerim15 Papatyaa_ benn doktorum bebegi aldıkdan snra miyomun var bunu almam gerekyo kapatamıyorum dikemyorm engel oluyo falan dedi dedm alınması gerkeyosa alın ozaman dedm tekrar anestezi verildi bana busefer uyutuldm uyutulmak istememiştm ikinci anestezi yapıldı öyle alındı benmde bilgm yok ama benm adet olnca çok agrım oluyodu bekarken evlendkden snra agrın geçer dediler geçmedi geçen ay ilk defa adet oldm ve hiç agrım olamdı sanırım miyom agrı yapanmış
Elmasekerim15 Papatyaa_ ama ameliyat sırasnda onun iyi veya kötü huylu olup olmadıgını patalojiye yollamadan doktorun bilemez canım iyi kötü oldugu patalojiden anlaşılıyo
Serene Papatyaa_ Miyomun geneli iyi huylu oluyor, ama yine de kesin sonuç için patolojiye gitmesi gerekir. Benim de hamileliğimde vardı hem de doğuma kadar 22 cm olmuştu. Benim doktorum sezaryen yapıp almayı uygun görmedi. O yüzden doğumdan 6 ay sonra laparoskopi ameliyatıyla alındı.