Slcn42kurt Arkadaşlar yardımcı olabilirmisinz bilgisi olan varsa trendyoldan üç parça kıyafet sipariş verdim parasınıda ödedim ama hesapta ürünler görünmüyor hiç bi şekilde bulamadım
Deletedmom348 Slcn42kurt Bende çocuğa kışlık bişeyler aldım. Hazırlanıyor da hazırlanıyor diyorlar. Tekrar mı dikiyorlar anlamadım
afs9mart Slcn42kurt teendyol kadar salak bi site görmedim dolandırıcı değiller evet ama yawaslar bi ürün iadesi vermiştim 2.5 ay sonra anca iade edebildiker sürekli arıyodum 3 gün içinde yatıcak diye oyaladılar. artık aramalarımı acmıyolardı yani mahfetti bu site benş daha da ordan alısveriş yapmam
Biricik01 Slcn42kurt büyük ihtimalle ürün tükenmiştir bir süre sonra paranız iade edilir korkmayın.Üst üste basıma geldi bu olay cünkü. Ortada ürün yok bir bakiyordum.Boyle sitelerde iade,değişim de hiçbir zaman sorun yasamadim.
MayneymisAltintop Trendyolda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öncelikle kartınızı kontrol edin bi para çekilmiş mi diye. Eğer çekildyse Trendyol canlı destek var oraya yazın hemen ilgileniyorlar
Slcn42kurt MayneymisAltintop baktım canm müşteri hizmetleriylede görüştüm parası ödendi görünüyo ama ürünler yok😔
Kuzucukunanasi Trendyoldan yüzlerce sipariş vermiş olabilirim daha hicbir ürünümün iade edilmediğini görmedim 3 4 gün içinde iadesi oluyor,, ama buna benzer birşey bir kere bende de olmuştu ürün görünmüyordu ama karttan çekilmişti iadesini yaptılar
kuzeyto Slcn42kurt kartta ödemeniz gorunuyosa ekran goruntusu vs paylasip ispat edebilirsiniz ama cok ilginc ben yuzlerce sey almisimdir hic basima gelmedi