Fureya Kızım 10 aylık, dün gece ve bugün öğlen uykusunda öksürmeye başladı. Uyanınca acile götürcem ama içim hiç rahat değil. Sebebi ne olabilir yaşayanınız var mı
My_love Fureya soğuk almış olabilir benim bebeğimde 8 aylık gece öksürüyor burnu tıkandı havalar değişiyor
SevgiLina_ Fureya canim benm kizim da 10 aylik 2 gun ateslendi doktora mesaj attim takip edin evde dedi oksuruk arada oluyor muhtemelen mevsim gecisi usutmustur biraz daha gözlemle istersen benimki duzeldi cok sukur
Crndurukmrc Fureya üşütmüş biraz.bize doktor öksürük olunca ateş yoktu prospan diye bi ilaç vermişti çok iyi geldi.geçmiş olsun
Fureya My_love şu sıralar biraz iştahsız ve hafif ishali var. Başka şeyden korkuyorum açıkçası umarım değildir.
My_love Fureya diş olabilirmi ozaman aklınıza gelen benimde aklıma geldi aynı düşüncedeysek ama sizde belirti falan yoksa endişelenmeyin
My_love Fureya benimde aklıma geldi ama sizde belirti falan yoksa endişelenmeyin ve bebekler virüse yakalanırsa 4 gün içinde atlatıyorlarmış ben de belirtiler vardı hatta eşimdede bebeğimde kusmaya başladı öksürük burun tıkanıklığı olunca baya korktuk ama test oldu negatif çıktı şimdide iyiyiz çok şükür benim ki kansızlıktan mış oğlumda soğuk almış