DeSeRtRaiN Kızlar mrb. Kızım 17 ayını bitirip 18 e girecek yürümüyor. Yürümek de istemiyor. Elinden tutunca kendini yere bırakıyor. Cocugu Yürümeyen arkadaşlar nasıl bi yol izlediniz neler yaptınız… Sadece dede ve baba diyor ama bilerek değil taklit seklinde
Eslemmomy DeSeRtRaiN benim kuzenim nerdeyse 4 yaşında konuştu bazı bebekler geç konuşur ama yürüme hakkında bilgim yok
reyhann51 DeSeRtRaiN biz 22 ayligiz ayni kendi kendine diyor baba anne hayir di oda nadir söylüyor bazen gideceği yere elimden tutup götürüyor ama kendi yürümüyor desteksiz koltukla duvarla sıralıyor emekliyor bi yere tutunup kalkiyo kalkınca 3 4 adım atiyo ama düşüyor
ehlenmomyy DeSeRtRaiN benim oglumda yurur ama dogru duzgun konusmaz kendi kendine biseyler der gibi yapar ama anlamam net olarak hadi ask akilli baba mama dede derdi cocugunu demez oldu soylediklerinide unutuyor 2 gun soylerse 5 gun soylemez
asocialmom DeSeRtRaiN doktorunuzun ne dediği önemli bazı vitaminleri eksik olabilir fizik tedavi görmesi gerekebilir bence uzmana danışın 18 aylık olana kadar zamanı var sonrası tedavi istiyor diye biliyorum
reyhann51 reyhann51 biz doktira götürdük vitamin b12 si düşük dedi 2 tane hap verdi 3 aylik bide fizik tedavi götürüyom
Basakasaff reyhann51 çocuğunuz 3 aylık değil mi yanlış anlamadım 🤔nasıl hap verdiler aydınlatırmışsınız eğer çocuğunuz 3 aylıksa
DeSeRtRaiN reyhann51 cok gecmiş olsun canım. Bilmiyorum canım cok sıkılıyor yürüyen vıdı vıdı konuşan cocukları görünce. Cok teşekkür ederim
DeSeRtRaiN ehlenmomyy anladım canım sagolasın. Birinden birini yapsa yine moral bulacagımda ikiside yok bizde.
DeSeRtRaiN asocialmom aynen 1 ay var da. Gecen zamanlarda pek bişe değişmiyor yürümüyor evin içinde. Tedavi uygulanır büyük ihtimalde nasıl bi tedavi olur onu merak ediyorum
gezentianne DeSeRtRaiN TV ye maruz kalıyor mu? Katı pürüzlü besin yiyebilihor mu? Dil gelişiminde ilk sorulan sorular
reyhann51 gezentianne biz3 yasak tv tablet telfon sürekli oyun oynacaksiniz konuşacaksınız dedi doktor
yaseminligunler Canım yürüme olagını bilmşyorum ama benım eltimin kızı 3 yasında daha ⅚ aydır konusuyo oda daha tam bile değil dert etme allah emretmeyince hiç bişey olmuyo doktora götürdüysen saglık acısından bi sorunu yoksa inşallah sıkma canını
Misterious DeSeRtRaiN belirli aylarda bebeklerin belirli davranışları gerçekleştirmesi beklenir siz hem konuşma hem de yürüme konusunda sınıra gelmişsiniz normal olabilir ama bir sorun da olabilir ihmal etmeyin bir Dr gorsun