AlimbalAlim Mother_ ben veriyorum altı aydan beri. Çok da sevdi. Olumsuz etki görmedim. Ama her bebekte aynı olmaz sanırım.
Nejlazafer Evet ben kızıma 6.aydan beri veriyorum..şuan 17 aylık..tavsiye ederim..biz ailecek kullanıyoruz..haftada 5kg falan tüketiyoruz :) bağışıklığı için bulunmaz nimet.. bağırsaklara olan faydasida cabası..
Mother_ Nejlazafer kabız yapar mi. Dün ilk defa verdim. Bebeğim kabiz oldu bi de ateş-i cıktı hic düşmedi farklı olarak tek kefir kullandım
Nejlazafer Mother_ yani kabız yapacagani sanmam..aksine probiyotik kaynağıdır bağırsakları düzenler..başka bir sebebi vardır..
attbianne Mother_ bağırsakları düzenlediği için önce kabız yapıyor daha sonra normale dönüyor az az verin alisacaktir bağırsaklar için çok faydalı die-off etkisi deniyor ilk başta kabızlık yapmasına
Nejlazafer yusufemine dışardan almıyorum..kendim yapıyorum..kefir mayası cok uzun yıllardır var ailemde annemden almıştım onunla mayalamaya devam ediyorum..hiç satın almadım..
Pink50 Kizlar bu hazır satilan meyveli kefirleri vermek ne kdar doğru sizce benim kızım ekşi falan dinlemiyor gayette içiyor fakat arkadaşım kızına meuveli hazirlardan aliyormus acaba denesem mi bi dedim