Besteninannesiii Merhaba arkadaşlar, kızıma uyku eğitimi vereceğim de 1000 TL altında veren görmedim. Destek alıp memnun kalan biraz da bütçeye uygun önerileriniz var mı acaba
masalcianne Besteninannesiii annelibebekten almıştım ben 400 dü o zaman şuan 500 olmuş ama yine piyasaya göre iyi hemde çok tatlı bi bayan
Ozge_omer Besteninannesiii valla bence kendiniz eğitin. Bebeğiniz uykuyu cok sevecek diye bir kitap var onu alın derim. Bende sordum bebeğim 4 bucuk aylık 1500 2000 800 1300 fiyatlar boyle. Bu parayı ona verene kadar 1 yasına gelince cocuguma guzel bir oda yaparım diye düşündüm.
Besteninannesiii Deletedmom335 8 aylık. Dün gece ne uyudu ne de uyuttu. Paralı ya da parasız ben bu çocuğu eğitmeliyim 😊🥰
Deletedmom335 Besteninannesiii ay çok küçük canım bence çok erken dış dönemi normal bence uyku eğitim 1.5 2 yaştan sonra öneririm o zaman düzenleri tam bozuluyor
Besteninannesiii Deletedmom335 4 aydan sonra doktorlar öneriyor zaten ki ne kadar geç kalırsam edindiği alışkanlığı zor yeneriz gibime geliyor. İşe başlamadan halletmem lazım ben bu işi ☺️
Deletedmom335 Besteninannesiii canım öyle olsa benim oğlan gece gündüz uyumazdi hiç şimdi şeytan kulağına kursun düzenli uykusu dış dönemini atlattıktan sonra başladım çocuk bu uyumayacaksa uyumaz belliki bir ağrısı var yoksa neden uyumasin
Besteninannesiii masalcianne evet ben de ondan alırım karar verdiğimde , işe yaradı mı ? Gerçekten artık desteksiz ve kesintisiz uyuyor mu genelde
masalcianne Besteninannesiii diş döneminde sık uyanma oluyor ama yine desteksiz uyuyor , diş çıkarması zor bi bebek benimki gece uyanıp oturmalara falan başlamıştı. Açıkcası eğitim çöp dediğim bi zamandı diş çıktı eski haline döndü şuan gece uyanmıyor hiç 14 aylık
Besteninannesiii masalcianne dün gece beni hiç uyutmadı valla bizim kız da 😖 sözde diş patladı diye sevinmiştim ama . Bir gün önce de hiç uyanmadı diye merak edip bakıp bakıp durdum yatagına. Ama asla desteksiz uyumuyor, benim de amacım o işte
Besteninannesiii Ozge_omer evet kararsız kaldım işte ama benim bebeğim uyku konusunda hep sorunluydu, kendim baş edebilir miyim bilemedim
Ozge_omer Besteninannesiii yalnız değilsiniz aynı benim bebeğim de oyle gece gündüz asla uyumaz nedir bu çektiğimiz 😂