Kuzummm Merhaba bebegımın topuk kanı alınmıstı sınucunda tiroidi yüksek cıktı tekrr alıp yolladılar basına gelen var mo nasıl bır surec ne yapılıyor acaba ikincş test sonucu normal gelme ihtimali var mı
mervecrbg Kuzummm benim oğlumunda öyle olmuştu ilk topuk kanı alındığında anne sütü almadığı için yeteri kadar tiroid yüksek çıkıyormuş bu zamana dek anne sütünü yeterli aldıysa düşük çıkar demişti ebe ki öylede oldu
mervecrbg Kuzummm önceki zamanlarda yüksek çıkınca hemen ilaç tedavisine başlıyolardı yaklaşık 1 yıl sürüyodu çokta kolay değil tedavi açıkçası yiğenimden biliyorum ama artık ikinci defa alıyolarmış boşa tedavi uygulanmasın diye anne sütü yeterli geldiyse düştüğünü gördükleri için
Egemen2701 Kuzummm aynı bizim de öyle oldu sağlık ocağının numarası vardı aradım geçen gün düşük çıkmış sorun yok dediler ben de korkmuştum bayağı 2. Ye alınınca
Ceylanceylin Kuzummm benim kızımda da oldu cnm 3.topuk kanı aldılar normal geldi o tiriod un yüksek çıkması bebek açken kan alındığı içinmiş 5 kereye kadar topuk kanı alırlarmış bu tiriod de
Kuzummm mervecrbg sagol canım ikinciyi almıslardı ama cevap gelmedi 6 gün oldu bir şey cıkmayınca aramıyorlarmıs heralde cıkmadı
Kuzummm Egemen2701 ben de sordum sorun cıkmayınca aramıyorlar aramadıklarına gore bir şey yok dedıler ay ne kotuydu ya niye oyle cıkıyor ınsanın canını alıyor lohusa lohusa
Kuzummm Ceylanceylin aç olabilir zaten dört günlük oluyor bebek o sıra yeni emiyor belki beslenmiyordur iyi
Kuzummm mervecrbg ay çok kötüydü zaten lohusalık ilk haftası zor birde bu cıktı ardından korona oldum o ikinci topuk kanını verdikten sonrA. Suan korona cekıyorum birde onda sorun cıksaydı napardım bilmem özeller corona diye kabul etmezdi cocugu nası tedaviye baslatırdım bilemiyorum Allahım korudu