Sevbun Memede apse oluştu ceviz büyüklüğünde. Doktor antibiyotik verdi ve hergün sıcak duş Al dedi ama işe yaramıyor hala aynı hatta pompa yaptığımda sıktığım için ağrısı fazlalaştı ve sanki daha büyüdü gibi sizler neler yaptınız🥺
bir_pasa_annesi Sevbun bende memede değil de kuyruk sokumunda olmustu apse antibiyotik agrı kesici kullandım 3 güne hepsini bir araya topladı baktım içi olmustu yumusamıstı lokum koydum 2 saat sonra patladı yani cıktı içindekiler rahatladım
Kadervural Sevbun koltuk altina dogri cikmisti sut kanali tikaniyo agri oluyordu ben bol bol sicak su havlu yaptim koydum ve 2 saattr bir emizirirken yarim saat sonra da sagma yaptim
MIRACAYAZINANNESI Sevbun antibiyotiğin etki göstermesi 3 günü buluyor ve ilaç bitene kadar 12 saatte bir düzenli kullanmanız lazım dakika geçirmeyin. Geçmiş olsun
littleheaven Sevbun bende de vardı mastit olduğumda. Ultrasonla baktı doktor, antibiyotik tedavisi ile geçti.
Esenbursa Kadervural bir_pasa_annesi lokumn cesidi falan oluyor mu farketmiyor mu yoksa benmde memede var antbytk kullanıyorım smdi 2. Gnüm
Kadervural Sevbun sicak su torbasi koydum sicak suya bez koyup sardım göğsümü sicak suda yikadim herseyi denedim sagdim
MIRACAYAZINANNESI Sevbun 3 gün olmuş yavaş yavaş geçecek inşallah. Beyaz lahana yaprağını çiğ şekilde dolapta yarim saat bekletin ve onu göğsünüze koyun. Bunu her sağma işleminden sonra tekrarlayın onunda faydasını görürsünüz
Muhammdm Kadervural gosünuz geçtimi acaba benimde gösüm apse olmuş doktor ilaç verdi bakalım gececekmi siz nasil oldunuz acaba
Kadervural Muhammdm benim sicsk kompleks sagmsyla gecti 5 bucuk aylik olduk artik olmuyo rabbim sifa versin 🤲❣
bir_pasa_annesi Esenbursa lokumun sade olanı varya cnm ondan hani un gibi bugday nisastası oluyor üstünde ben ondan koydum
Esenbursa bir_pasa_annesi sadece onu koyuyoruz dimi bska bise sürmüyorz. Benmde sis kızarık ama böyle daha uc falan verme gibi bi olayı yok yani. Ama ceviz gibi sislik kızarıklık ve o bölgede sıcaklık var