Minigimm Sevgili anneler 27 günlük oğluşum var emziriyorum ama gögüslerim çok acıyor agrıyor.kahverengi bölgenin tamamı çok acıyor emzirmekte zorlanıyorum.damarlarım çekiliyor sanki tüm gögsüme igneler batıyor gibi.lansinoh krem kullanıyorum ama fayda etmiyor.başına böyle birşey gelen oldu mu ???
Semalp Minigimm benimde öyleydi düne kadar phılıps gogus kalkanı aldım kullandım dünden beri etkisini gosterdi cok fazla acımıyor kullanmaya devam edıcem tamamen gecene kadar
gulsahozge Minigimm merhaba ayva çekirdiğini bir gece suyla dolapta bekletin jel kıvamlı olcaktır daha sonra göğüslerinize sürün ama emzirmeden önce mutlakasının yıkayın bende çok fayda etmşti geçmş olsjn
Denizmert Sıcak suyla havluyu ısla sürekli göğüslerinin üzerine koy sıcak komples uygula ve lansinoh'un kremi var onu kullan ayva çekirdeklerini suda beklet jel oluncaya kadar göğüslerine sür çok etkili ve tabiki biraz sabır bi kaç haftaya geçer ben bu şekilde rahatlıyordum
SelmaYakup Zeytinyağı sür hemen geçiriyor bidaha da zor acir benimde öyleydi kremler fayda etmedi zeytinyağı sürdüm geçirdi canim.