Selbi Kızlar belki saçma gelebilir ama oğlum 1 yaşında oldu ve ona bebekken aldığım bornoz küçük oldu başka güzel ve kaliteli uygun fiyata almak istiyorum 🙈🙈🙈Önerdiğiniz bir marka varmı
Hohomoromu Selbi genel olarak havlu da hem kaliteli hem uygun bulması cok zor oluyor cunkı uygun olanlar ıslaklıgı iyi emmiyor kaliteli ve pahalı havlular bu konuda daha iyi biz trendyoldan almıstık fena degıldı bi oraya göz atın ısterseniz altın da ki yorumları okuyarak alabılırsınz
Bgmbgmbgm Selbi ben havlu değil de müslin kullanıyorum. Giyilen tarz kapşonlu. Suyunu hemen emiyor. Havluların emiciliğine göre daha iyi. Size de tavsiye ederim
Mduygum Selbi ben lcw aldim cok cici bir bornoz ogluma 5-6 yas icin oglum 20 aylik elbise gibi oluyo cok tatli 😂😂
Serene Selbi Bornoz olarak Özdilek’in bornozları çok güzel. Bir de ben lcw’den panço hablu aldım büyük boy, kapişonlu. O da çok kullanışlı oldu, büyük olduğu için de güzel sarıyor.
nkarac Ben özdilek’ten almıştım. Oraya bakabilirsiniz internet sitesi var. Havluları kalitelidir. Yıllardır kullanırız.