rojdamevsim Kızım 15 Aylık halen yürümedi tutunuyor her yere ellerini tutup yürütüyorum desteksiz yürümüyor kızımdan küçükleri yürüdü Her bebeğin gelişimi farklı illakş annelik güdüsü üzülüyorum ne zaman yürüyecek diye 😔
Bulutipek rojdamevsim doktora goturdun mu cnm.. arkadasimin kizi da yuruyemiyordu parmak uclarina basiyordu ve bilegin arkasindaki bi damarla alakali bi durummus 1 2 kere fizik tedavi aldi hemen yurudu suan masallahi var 4 nala kosuyor
_tospikannesi rojdamevsim 14 aylık olacak oğlum bizde aynıyız ama 18 aya kadar normal canım her bebegın gelişimi farklı ne zaman hazır hıssederse yapar
rojdamevsim Esmaky bazen tedirgin oluyorum ister istemez içim rahatladı bakalım kızım ne zaman yürüyecek 😌
Esmaky rojdamevsim bende senn gibiydim uzluyordm oglmdn kuckler yurudu diyordum hatta dua ediyordum sabah kalktigimda oglum yurusun diye bianda yurudu amdi tutamiyoruz uzlme cnm onlr ne zaman yurucgni iyi bliyor
Bulutipek rojdamevsim o zmn korkuyor olabilir biraz cesaretlendir cnm balon al mesela kos balona de babasi tutsun sana dogru kisa adimlarla salsin ins yurur tez zamanda
rojdamevsim _tospikannesi evet öyle diyorlar büyüklerde totosu ağır diyor yürür diyorlar bilemedim 🤷🏻♀️ her bebeğin gelişimi farklı kıyaslama yapmıyorum ister istemez yürüsün koşsun istiyorum 🥰