Dilek1230x Arkadaşlar daha yeni dogum yaptım 2 buçuk aylık bebegim var 2 ciye hamile kaldim süt koruyor dediler ama test te 2 cizgi cikti varmi boyle olan basina gelen aldırsammi aldirmasamami
duzenlianne Dilek1230x benim başıma gelmedi ama süt korumuyormuş bana doktorum demişti. Hayırlı olsun onunda nasibi varmış öyle düşünün☺️
kutsaltiramisu Dilek1230x süt korumaz. Burda kimse size aldır veya aldırma diyemez ki🥺 siz kendiniz karar vereceksiniz
Aksumervenur Dilek1230x yiyecek ekmeği varmış demek ki. İkiz gibi büyürler sizin için biraz zor olacak ama Rabbim kolaylık verir inşallah. İnşallah zor durumda kalmazsınız sağlıcakla gelsin
Hafsa_islam Dilek1230x çok şükür 🤲🏻 tatlım sakın aldırma Rabbim hediye göndermiş 🤲🤲🤲🤲🤲🌼🌼🌼👼👼 hayırli olsun bnde şimdi 2 .ye hamileyim ilk çocuğum 10 ay 13 günlük nasibi varmış ..aldırma lütfen rızkını veren Rabbim var sanada kolaylık verir 🤗💞
Dilek1230x Aksumervenur amin insalah tabiki her isin bir zoru vardir Allahim onun kolaylığını verir zaten
Dilek1230x Hafsa_islam sağol canim guzel mesajlarin icin sanada hayirli olsun inş sag salamet bebislerimizi elimize almayı nasip etsin Allahim
Edisaras Dilek1230x canım benimde 4 ay 7 günlük oğlum var 1 aylık hamileyim ikiz gibi büyüyecekler Allah dağına göre kar verirmiş öyle düşün vardır bir hayır . Ben aldırmayı hiç düşünmedim düşünmemde Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sehar Oğlum 8 aylık 2 aylık hamileyim herşey nasip zor zamanlar bekliyor ama ne kolay ki bu hayatta rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🤲🏼