berkusbalii Merhaba kızlar. Kızım 19 aylık hareketli kitaplarla vakit geçirdik bu zamana kadar hep. Şimdi hikaye kitapları almak istiyorum eğitici dikkatini çekecek şekilde. Onerebilceginiz bı seri var mi?
Purelove berkusbalii ac tirtil, minik ayiciklar icin uyku vakti( bir kac kitabi daha var seri yani), kirmizi elma, kirmizi kanatli baykus, mese palamudu ormanindan masallar( 3 kitaplik seri). Aklima gelenler bunlar oglum bu kitaplari cok seviyor.
berkusbalii Balkiz iş bankasinin hareketli kitapları var canım onlar. Parmağıyla ittirebilcegi yerler oluyo sayfada çeşitli figürler
gunes20 Peter reynolds ın kitaplarını önerebilirim. 7 adet seri olarak aldık biz. Benim kızım daha 3 aylık kendim okuyorum , resimlerini gösteriyorum şimdilik. İnstagramda çocuk gelişimci bir annenşn önerisi üzerine almıştım👍
Purelove berkusbalii farkli zamanlarda aldim o yuzden hepsi farkli yerlerden. İdefix hepsiburada kitapyurdu d&r hepsi guvenilir siteler. Alacagim kitap hangisinde daha uygunsa yada kargo ucreti yoksa ordan aliyorum