Agustos_mucizesi Gaziantep ’deki annelerim çocuklarınızı hangi hastanede hangi doktora götürüyorsunuz.5 haftalık anneyim doktor arayışındayım
defnesmomm Agustos_mucizesi merhaba, DefaLife Hastanesi’nde Levent Temel var, ben de buradaki anne yorumlarına bakarak gittim, harika bir doktor 👏🏻 çok memnun kaldım. Muayene ücreti 85₺
Hanis Akademi hastanesi murat şan gayet memnunum en ince ayrıntıya kadar muayene edip güzel bilgilendiriyor
Asyayse defnesmomm aynen ya levent bey cok başka. kizim hasta dogdu tüm antep cocuk doktorlarinj gezdik levent bey boşuna gezip durmayın busu var susu var tedavi şu dedi ve bizi rahatlattı wuan elazig tasindik ekimde izne aylinca antepe kontrole gideceğiz burda hic götürmedi daha. cok sevdim kendisini. Agustos_mucizesi
bir_pasa_annesi Agustos_mucizesi ben hep oraya giderim hamileliğim de de gittim coxugunu da götürüyorum cnm❤️
defnesmomm Asyayse kesinlikle. Ben de kızım için gittim, alerjiden şüphe etti. Bebeğimin ağlama şekline göre bile analiz yaptı diyebilirim. Bol bol konuşup detaylı bir şekilde anlatıyor. Ben gerçekten çok memnun kaldım. 👏🏻