Anazli602 Kızlar bebeğim 6ay 7günlük haliyle ek gıda denemelerimiz başladı ve bebeğim 6gündür kabız.Zeytinyağı ve erik suyu verdim karnınada masaj yaptım ama tık yok yardımmm😇😇😇
Ada123 Anazli602 kavun dene istersen canım kabızlığa çok iyi geliyor bizde işe yaradı erik suyu Sanki kabızlıği tetikler gibime geliyor normal de insan yiyince bile şişkinlik yapiyo ki bilemedim
cnsb Anazli602 siringaya zeytinyağı koyun çocuğunuzun poposuna sıkın kesin çözüm 👍 hiç acımaz ağlamaz merak etmeyin 2 aylık bebeğime yaptık 1 saate kalmadan katı yaptı snra sıvıya döndü kakası
fistikcisahap Kado87 merhaba, 4 ay önce almıştık iyi geldi ama şu an bizde 7aylığız kabızız açtığım şurubu kullansam sorun olur m acaba ömrü ne kadar açıldıktan sonra?
Kado87 Anazli602 aaa ben onu kullandim bebek icin olani degil bilmiodm bebek icin olanini ama bi skinti yaratmadi kana karismadan bagirsaklardan atildigi icin
fistikcisahap Kado87 üstünde son kullanma tarihi var canım, açıldıktan sonra kaç aya kadar kalabilir o yazmıyo ya da ben görmedim prospektüsü de atmışım 😩
Ozgesma Anazli602 entorogermina kids efsane bişey probiyotik doktorum önermişdi kabız olmasada 3 güne bir içiriyorum probiyotik oldugu için😄