Ferideserhat Hanımlar merhaba rota aşısı yaptıracagız da daha önce yaptıran var mı sorun oldu mu fiyatı ne kadar Bi de
Naz0106 Ferideserhat Ben 2 aylıkken yaptırdım ama bir para ödemedim yurt dışındayım Türkiye de bir para ödendiğini ilk defa sizden duydum
Helenyaz Ferideserhat rotarix yaptırdım 311 tl iki doz oluyor.3. Ayında oldu ve 5. Ayda olacak. Biz de 2 gün gaz ve ishal yaptı.
Hafsamm Naz0106 ücretli burda malesef devlet karşılamıyomuş. 200lira civarı diye biliyorum. Bizde 3 aylıkken yaptırcz
Semra0716 Merhaba ben yaptırdım bebeğime 3 dozluk rotatek önerdi doktorumuz dün son dozu yapıldı hatta☺️Çok şükür hiç bir sorun yaşamadık.Biz özel hastanede yaptırdık her hastanede fiyat değişiyor.
Ferideserhat Merhaba Biz de özel de yaptıracagız tahmini ne kadar oluyor 150 250 arası diye biliyordum 800 lira falan dediler ama doğrumu ki acaba
Giraysmom20 Ferideserhat ben rotarix yaptırdım iki doz yapılıyor ikinci dozunu 10 gün önce yaptırdık herhangi bir sorun olmadı hatta doktorumuz yazdı ben evde kendim yaptım doz başına 310 tl ödedik
Ferideserhat Teşekkürler dogru degil o zaman zaten bende o civar diye biliyordum birisi söyledi kafam karıstı o ypzden Bi sorayım dedim 🙏
Eylul270520 Ferideserhat salı günü yaptırdık rotarix 311₺ ödedik eczaneden aldık saglık ocagındaki hemşire verdi zaten agızdan damla şeklinde veriliyor ama size tavsiyem hemşire damlayı verirken yavaş yavaş versin agzından akmamasına dikkat edin🙂