balporsuguu Kizlar iyi aksamlar, 26 gunluk bebegim var ve burnum akiyor,bogazim sis.Emzirirken bebegime gecmemesi icin ne yapmam lazim ya da ne kullansam gecer😞
Deletedmom299 balporsuguu valla bende geçenlerde çok hasta olmuştum sağlık ocağına gittim verebileceğim bişey yok bol dinlen sıcak şeyler iç demişti o şekilde emzirdim oğlumu
Brlhly balporsuguu 1 tatlı kasıgı tuzu cay bardagında erit ve gargara yap hem burnuna su cek hemde Boğazına gargara yap cok faydasını görüyordum ben yada sirkeli su ilede yapabilirsin sadece bogazına ama sirke yakar ıhlamur demle kendin için karabiber bal karısımı ye yada zencefil ye balla tozunu karıştır cok geçmiş olsun
tuval balporsuguu maske takıp emzirmiştim sık sık değiştirdim. Gazını da evde kim varsa o çıkardı kucağıma almadım pek
Badmgz34_ balporsuguu canım acile git önce güzel bir ağrı kesici antibiyotik boğaz spreyi versinler sütünü etkilemeyen yazıyorlar zaten daha sonra nane Limon iç ve bebeğini öpme emzirirken kafanı başka yere çevir hava yolu ile de geçmesin
balporsuguu Deletedmom299 sagol canim ksyinvalidem sicak bisey icirmiyo ki bebegin agzinda pamukcuk olurmus napcagimi sasirdim
Brlhly balporsuguu ne alaka kız sıcak bişey içmekle pamukcugun ilk kez duydum ben gazım olmasın diye ilk zamanlar hep sıcak kimyon cayı içerdim pamukcuk ta olmadı kızım sıcak bişey içmekle
Deletedmom299 balporsuguu ilk defa duydum valla kışın doğum yaptım ben herşeyi sıcak sıcak içtim mecbur usutmemek için kuzum
balporsuguu Deletedmom299 cayima bile soguk su karistiriyor sutten gecermis o sicaklik agzinda pamukcuk olurmus🤷♀️
Aselinannesii6 balporsuguu tövbe bismillah kız hurafe onlar ne alakaymış halt etmiş senin kaynana 🙄 sütün sıcaklığı hep aynıdır ister sıcak bisey ye ister soğuk ister dondurma derecesi değişmez bak sen keyfine öyle şey mi olur canımm