Durus20 Merhaba arkadaşlar Bebegim 6 ay 5 günlük bu aralar emerken veya normalde fark ettim kafasını kasıyor ve saçını çekiyor acaba saçları uzadığı için onu kasindiriyor mu yoksa sıcakta terliyor diye mi bilemedim yaşayan var mı acaba böyle bir şey?
turkuaz1290 Durus20 benimkide saçını çok çekiyoda doktora sordum o bir refleks dedi yabi çeşitli şeylerin sebebi olabılır diş sıkıntısı olabılır dedi ağrısındn çekebilir yada acıktığındanda çekebilir yada uykusu gelmiştir ondanda çekebişir demişti
Durus20 iremceren yeni yeni yapmaya başlayınca merak ettim yada saçları uzayıp rahatsız ediyordur her şey olabilir 😃
Gulfem_1605 Durus20 kizimda yapiyotdu ozamanlar annem dişden olur dedi dişlero çikinca birakti yapmayi
Birkizbiroglan Durus20 bizimki de çok yapıyordu. Sonra disi geldi ohh dedim rahatladık. Ama baktım hem saçı çekiyor hem kulağı. Birde atak haftasında ondan mı diye dikkatlice izledim. En son gece uyku haliyle yapınca sağlık ocağına gittik. Kulaklari çok kızarmış. Antibiyotik verdi dün. Umarım bı kav güne etkisi olur 🙄 gerçi olsa da farkedermiyim bilmiyorum çünkü hep çığlık çığlığa atakdan dolayı 😔