Deletedmom331 7 aylık oğluma pütürlü gıda vermeye başladım ama pütürlü şeyleri yerken birden boğazına takılıyor öğürüyor ve bütün yediği her şeyi fışkırtarak kusuyor. Geçici bi şey mi tecrübeli anneler yazsın lütfen hiç atlatamayacak mıyız bu durumu😕
dewamkee Deletedmom331 oo simdiden puturluklu yiyeckleri reddediyir gibi . Verip hemen dikkatini baska yere ceksen ? Mesela mama verdin ya hemen cingirak salla ceee felan yapsann olmaz mi
DenizAlpinAnnesi Deletedmom331 10 aylik oglum hala öyle bende zorlamiyorum yavas yavas ufacik ufacik veriyorum
Emin_e Deletedmom331 benimki de 7 aylik dun hususi yedirirken video cekip doktor kuzenime attim, normal dedi, ama kusma yok benimkinde sadece oguruyor. Ve ben hep puturlu verdim hic blendir kullanmadim
Yesil55 Deletedmom331 asla vazgecme bende o aylarda denedım sızınkı gıbı ne versem oncesını cıkardı ve korku tecrubesızlıkle bırakdım suan o kadar pismanım kı 10aylık olduk hala pütürlü yemıyor sadece ekmek ve kasar yıyoruz gerı kalanı hep blendr ıstıyor 3 gundur tekrar basladım öguruyor kusması yok ama bu sefer ben pes etmeyecegım… burdakı bır cok anne erken aylarda baslamıslar ve suan gayet ıyı tanelı yıyen bebıslerı var ınsallah bızde basarabılırız🥴
Deletedmom331 dewamkee yapıyorum ya her şey öğürdü mü gözü bi şeyi görmüyor. Sadece bi kaç parça çıkarsa neyse mesela iki saat öncesi yediği kaşık mamayı bile çıkarıyor 😞
Deletedmom331 DenizAlpinAnnesi çok zor bi şey. Bende zorlamıyorum ama her seferinde aynısı oluyor. Pütürlü bi şey vermeye korkar oldum
Deletedmom331 DenizAlpinAnnesi kustuğu için korkuyorum artık ya. Eşimde kızdı bi ton kusturup duruyorsun diye.. alışsın istiyorum bende. İnşallah dediğiniz gibi olur
Deletedmom331 Yesil55 canım doğru diyorsun bende ondan korkuyorum zaten. Ama böyle yediğini kusması canımı çok sıkıyor zaten zorla yiyen bi bebek 🙁
Teachermom Deletedmom331 Kasigin ucuyla azar azar verin simdiden vazgecmeyin ilerde sorun olmasin.Sorun sulu yemwklerde mi yoksa pankek ekmek falan yiyebiliyor mu
Deletedmom331 Teachermom mesela tarhana çorbasını güzelce içiyor diyelim büyük bi parça geldi boğazına öğürüyor ve kusuyor. Ekmeği yiyor ama bazen boğazında biriktiriyor yine kusuyor