Ezgi-ray Sadece bir kere denedim ve bebeğim kucağa alıştığı için almıştım kolaylık olsun diye ama anneanne babaanne den dolayı gerek kalmadı tertemiz çantasıyla beraber ilgilenen olursa yardımcı olurum
Mom104 Ezgi-ray Merhabalar, merak ettiğim için soruyorum bende geçen yıl kızıma mamadus aldım fakat çantası falan yoktu örnek resim atabilmeniz mümkün mü☺️
Semam Ezgi-ray Merhaba hala satilikmi acaba birde resmini görebilmemiz mümkün mü ve hangi ildesiniz tabi bende almayı düşünüyodum ama pahalı geldi biraz siz ne kadara satiyosunuz acaba 🙈🙈
Aselselin Ezgi-ray merhaba istanbuldanım görme imkanımn varmı kızım 3 aylık kucakçı buda yenidoğan pedi varmı
Ezgi-ray Semam evet hala satılık hiç kullanılmadı 170e aldım 120 ye vericem kargoyuda ben karşılarım isterseniz mamadusbaby çapa modeli sitesinden bakın ya da size gönderebileceğim Bi adres ins v. S
Semam Ezgi-ray @Sema.birinci61 instagram hesabim gönderebilirseniz urun görselini almak istiyorum 120 kargo ücretini siz karşılarsanız tabi daha iyi olur 😊