Derenim35 İki aylık bebeğim var bugün kontorl için gittiğimizde doktor burnunu serum fizyolojik ve şırıngayla yıkamamı söyledi ama korkuyorum yapan var mı yol gösterinnn
Mom0870 Derenim35 burun deliklerine üçer damla serum fizyolojik damlatabilirsiniz . Aspiratör ile çekebilirsiniz ama hep çekmeyin ❤️
nimet_52 Derenim35 36 günlük oğlum dünden beri öyle tıkandı ki nefesi kesiliyor resmen doktora gittik doktor gösterdi bu gün evde de yaptım mecbur ağlıyor bıraz ama onun iyiliği için
Snmaydn Derenim35 bu videoyu izleyin bende başta korkuyordum şimdi tek başıma aynen bu şekilde yapıyorum.
Zeynepmina Ben yapiyorum 2 ,3 gunde bebegim gercekten rahat nefes aliyor bende korkuyordum saglik ocagina goturdugum zaman hemsire gosterdi bir defa simdi rahatlikla yapiyorum
Derenim35 Zeynepmina doktorumuz 90 derece dik tut şırıngayla iki burnuna da 1 er ml sık dedi ama sonra yan mı çeviriyoruz çok ağlıyomu
Zeynepmina Derenim35 yok canim benim bebegim cok aglamiyorlar tuzlu su korkulcak bisey yok sen kucagina al bebegi hafif egimli tut asagiya dogru eşin veya herhangi biride alttan sıksın hem agizdan hem burundan atiyor cıkmayan olursada aspiratorle yavasca cekersin
Frdvs-isMom Benim kizimda nezle oldu sürekli burnu akiyor ve burnu dolu, mendil ile silemedigimiz için günde 4 5 defa Asprator ile çekiyoruz su sikmiyorum zatrn akiyor çok dolu bi sakincasi varmi bugun eltim burnu yara olur dedi ?
Zeynepmina Derenim35 arkadasin bi tanesi yukarida video atmis onun gibi yapiyorum ayni izleyin bana hemsire 2 ml sık demisti kucuk tüp olan fizyolojik serumu yarisini birine yarisini birine sıkiyorum
Melikeaknnn Derenim35 ben sirmgayla yapmiyorum direk serum dizyolojigi burnuna damlatyorum daha iyi oluyor ayni sey zaten😂