Aselkusun masallah Öncelikle benim de Yumurta rezervim düşük, amh 0.014 FSH 12 di en son. Ama ben bu şartlarda Clifeballımacun sayesinde gebe kaldım oğlum 14 aylık. Eşimde sorun yoktu.
Tedavis süreci aşılama ile Cerrahpaşa da başladı inan vakit kaybı oldu. TÜP BEBEK İCİNDE çok araştırdım Bülent Tıraş a gittim. Açıkçası ümitli konuşmadığı gibi Kıbrıs’ta yumurta donörlerini önerdi, en son çare vs diye . (İstemedim) Tüp bebeğe annem ve eşimin baskısıyla Bülent Tıraş da başladık, kötü amaçları yoktu bir an önce denemek için. Tedaviye başlayınca çok inandım , hiç olumsuz bir şey düşünmedim, o kadar ki sanki hamileyimde kontrole gidiyormusum gibi bir hisle gittim hep. İğneler kanlar vs derken bende sadece 2 yumurta oluştu. Sonuçta bir Yumurta bir sperm düşüncesiyle yine umutsuz olmadım. Ama yumurta toplama da 1 adet yumurta sıvısı alındığı söylenip, döllenme beklenecekti. Döllenmede olmadı benim tedavim yarım kaldı. Bülent Tıraş düşünürse, sadece bir kere görüyorsun kendisini yumurta kontrollerini hep altındaki diğer doktorlar yapıyor Özge bey , Ayşe Hnm gibi . Bülent hoca çok yoğun olduğu için dosyaların akıbetini ilaç dozlarini vs ayarlıyor ama diğer doktorlar ile muhatap oluyorsun. Tedaviye ara verdim mecburi bu ara da bahçeci, ve Medipol mega hastanesi Ayşe Karahasanogluna muayeneye gittim. Ayşe hanım dosyamı inceleyip gerçekten neden hormon tedavisine rağmen yumurta olmadığını anlamak için genetiğe kadar gönderdi. Araştırdı. Anne gibi kendisi çok iyi işini bile. Biri öncelikle seni önemsiyor. Tedavi şekli çok doğru. Sonuçlar çıkana kadar sana seni iyi edecek takviyeler veriyor. Maddi durum olmadığı için ben kendisinde tedaviye başlayamadim ama herkese tavsiye ederim 1 kez muayene olunursa karar olumlu olacaktır.
Ben nasıl gebe kaldım MUCİZE. Tek adı bu. Bir sürü ilaç iğne vs kullandım. Clifeballımacun u Instagram da takip ediyordum. Çünkü bazı otlar rezerve iyi geliyor diye duymuştum araştırırken de Şeyda hanım in hazır yapılmışını bulmuş oldum NE KAYBEDERSİN diyerek başladım . Normal de 3 ay düzenli kullanım öneriyorlar ama ben yarım Kutu da bol su ve hareket ile gebe kaldım. Gerçek MUCİZE inandım ama çünkü hep olumlu haberlerini okuyordum Allah razı olsun kullansın bir şey kaybetmez.
Uzun oldu ama özetle.. Doktor olarak detaycı Ayşe Karahasanoglun u tavsiye ederim. Hatta kendisi de hastalarına Clifeballımacun öneriyor.
Denemek isterse de kendi için Clifeballımacun , eşi için de yine Şeyda hanım farklı bir yere yönlendiriyor. Şifa bulsun inşallah Allah kimseye aratmasın.
Olması büyütmesi sabretmesi çok zor ama olmaması daha zor bunu yaşayan bilir. 🙏💪