Zezemeze Bebeğime hem faydalı olsun hem de uzun süre oyalasın çok yoruluyorum çünkü. 6-12 ay arası olacak 😍
feyza_sare Zezemeze makarna süzgeçi çırpıcı zikirmatik kumanda küçük saatler termometre ateşölçer tesbih bunların kızımın sevdiği eşyalar🤣
Deletedmom_36 Zezemeze kizima en kalitelisinide en ucuzunuda en yararli diye reklami yapilanida aldim sonuc tupperwareler ve evdeki calar saatler😂😂asla onlardan vazgecmez😁
FHKK Zezemeze Kumanda,terlik, kaşık,kepçe,3lü kablo 😂😂😂 Şaka bi yana ne alırsanız alın oyuncakları atıp bunlarla oynuyorlar 😊😊
Deletedmom381 Zezemeze fisher price in sesli muzlikli oyuncakları uzun ömürlü oluyor genelde.. bizde 2 tane var kızım fırlatıyor atıyor agizina sokuyor her türlü iskenceye rağmen hala hayattalar 😁 pilleri de uzun sürüyor 1 senedir kullanıyoruz bitmedi
Tontisimm Zezemeze en güzel oyuncak bebeğinize göre sizsiniz😂 neler neler aldım ama yokkk illa o kucağa gelinecek ve oynanacak🥰
Mucizem_0809 Zezemeze 16 aylık hala en sevdiği kepçe bulaşık leğenleri tabaklar veee en en en bi sevdiği elektrik süpürgesi 😂😂