Elifberat Canlar kizim 9 15 günluķ kendiliginden dönebiliyor ama oturma pozisyonuna kendiliginden gecemiyor ben oturtunca oturuyor emekleme falan da yok sadece dönerek gidiyor istedigi yere gecmi yoksa normalmi sizce .
Dn123 Elifberat 9 ay 20 günlük. Emeklemiyor dişi yok kendi kendine oturma pozisyonuna geçmiyor ama otururken yatabiliyor. Geri geri sürünüyor. Bence kendi kendine oturmasına daha var
Bulutbey Elifberat 8 ay 29 günlük emeklemiyor ellerinin üstünde duruyor ama ileri gidemiyor. Yüzüstü dururken oturma pozisyonuna geliyor ama otururken emekleme pozisyonuna geçmek için zorlanınca bağırıyor ben destekliyorum 😂 Dişi de çıkmadı bizde de durumlar böyle.
02Kaan12 Elifberat hanımlar bebeklerinize ne yediriyorsunuz hergün sebze çorbası tavuk çorbası şehriye yoğurt falan gına geliyor. Birde kahvaltıda ne yapıyorsunuz
Msstiskaya Elifberat zamanla olur endişe etmeyin. Benim kız 8. Ayı doldurdu bugün. Bir haftadır emekliyo hatta peşindeyim sürekli oda oda geziyoruz çok hızlı öğreniyorlar merak etme. Hiç dişimiz yok benim gibi yaşından sonra çıkaracak sanki
Arhim Canım kızım 9 ay 8 gunluk. Emekleme yok.evey oturabılıyor ama kendi oturur pozisyona gecmıyor anca ben oturtcam
Msstiskaya 02Kaan12 banada gına geldi. Mücver ekşili köfte taze fasulye enginar bezelye hepsini yiyoruz ama yinede değişiklik istiyorum. Kahvaltıda omlet lor labne karışımı. Ayrıca muz ceviz içi keçi boynuzu pekmezi karıştırıp veriyorum arada muz yerine avokado. Kahvaltıdan sıkıldı artık istemiyor
Bulutbey 02Kaan12 yumurta ile hurma karıştırıyorum. (Çok lezzetli oluyor) yulaf pişirip meyve ile veriyorum. Omlet pankek bazen biz ne yiyorsak ondan veriyorum sahanda yumurta gibi.Kırmızı kapya biberli yumurta gibi Zaten kendimiz için de çok fazla bir seçenektir yok
02Kaan12 Msstiskaya oğlum da sıkıldı heralde önceden kalık görse ağzını açardı şimdi yok. Birde kendi yemek istiyo ama sıvı şeyler de elle yenmiyor tabi