Kdrsmsgkcbs Oğlum 15 aylık anne sütü alıyor hiç mana vermedim devam sütü de vermedim. Acaba vermem gerekiyor mu? İlk bebeğim tecrübesizim
Arslan Kdrsmsgkcbs Benimkide 10 buçuk aylık bende hiç vermedim bnce sütün yeterli olduğunu düşünüyorsan gerek yok.Gittiğimde doktorlarda hiç böyle bi bilgi vermedi çünkü.
Mom987 Kdrsmsgkcbs Sütünüz yeterli ise gerek yok vermeye bir de emiyorsa tamamdır. Bende hiç vermedim 19 aylık olacak.
Papatyasevdalisi Kdrsmsgkcbs 15 ayliksa neden mama zaten ek gida yiyebilen bi cocuk yasak dgil yani emzirin ek gidada verin tamamdr mamalara ne gerek var
Papatyasevdalisi Kdrsmsgkcbs bende kotu bsy demedim zaten 15 aylik bebek sonucta ek gida yerken mamaya gerek yok demek istedim saglikli yiycekler varken mama gibi seylere alismasin cocuklar ilk 6 ay anne sutu yetmese mecburi durumda o baska tabi 😊
Yenidenanne 12 aylık oğlum hiç mama vermedim ek gıda aliyo zaten emzir mis gerek yok benim bi tanıdığım emzirmiyor ek gıda çok az veriyor devamlı mama ve çocuk mamayla şişiyor
Cikimanke Kdrsmsgkcbs 14 aylık oğlum gum icinde yemek yiyor emiyoe gece yatmadan muz irmik pekmezle mama yapıyorum yedirip yatıyorum