meza 7 aylık bebek annelerinin uyku düzenini merak ediyorum birde ne kadar uyuyorlar kaç saat merak ediyorum benim bebişim uyku alerjisi varda
Can23 meza uyumuyor maalesef kafayı yemek üzereyim. Gece en az 3-4 kere kalkar. Gündüz de bazen 2 bazen 3uyku yapar o da max 30 dk :(
Anne_eli meza merhabalar bizde 7,5 aylığız gündüz uykularımız 20 dakika yarım saat akşam üzeri 1,5 saat uyur 10:00 da muhallebisini yemiş banyosunu yapmış şekilde uykuya hazır olur sabah 7 ye kadar falan uyur
Anne_eli meza annesi gündüz oyala bizimkide gündüz uyku gelince çok ağlıyor ama bi bakıyorum 20 dakika sonra gülerek beşikte oyun oynuyor o yüzden huzursuz olduğunu farkettiğim an yatırıyorum
meza Aslan_09 yok canım öyle bişey de mizahi olarak dedim uyumak istemiyor hiç uyuyuncada en fazla -15 dk
meza Can23 ah ah artık ben de kafayı yiyorum aynı benimkide öyle yoğurt denedim rezene denedim yok uyku denilen şey yok
Asel20 Anne_eli bin kere masallah darisi benimkine insaallah 7 bucuk aylik olduk ama çok sık uyaniyo cokk☹
Deletedmom299 Anne_eli benimki de 7.5 aylık gündüz uykuları bı kere 1.5 saat falan uyur bide 30 40 dk 2 uyku flan yapar değişir hem süresi hem kaç kere uyuduğu. gece uykusuna da 11den önce geçmiyor. Gece de en az 4 kere uyanır en az 4 yani 😂😂😂 LÜTFEN taktiği anlatır mısın😂
Adalovems Bizimkide sabah 6.30 da uyanır öğlene kadar bi uyku uyur öğleden sonrada 2 uyku tabi bazen 1 saat çoğu zaman 30 dk 45 dk akşam 8 de de gece uykusuna geçer
meza Aslan_09 yok canım ya uyanıp oyun oynamak istiyor hep kafayı kaldırır kaldırmaz ablasına kendisini atıyor
Ftsmhr 8 aydır geceleri neredeyse hiç uyumadı kızım tabi bende . Sallanarak uyuyan bir bebeğim vardı . Çok şükür uyku eğitimi ile artık kendi kendine uyuyor . Geceleri eskisi kadar uyanmıyor . Gündüzleri sadece toplam 2.5 saat uyuyor
Can23 Emosksf maalesef öyle bir türlü biraktiramiyorum. Ya emerek uyur ya da kucakta piş pişla. Büyüdüğü için de her şey zorlaştı sanki gücüm yok gibi hissediyorum.