Aryemus_3 Ballikaymakli o neki canım bizimki daha büyüdü akıntı aktı sürekli kanadı 6 aylık olacak hala dolu yani ama normalmiş
Zeyzey2020 Ballikaymakli normal dokunmayın daha da şişebilir benim kızımın aşısının iltihabı banyo yaparken akmıştı sonra çocuk rahatlamıştı sanırım o haldeyken ağrısı yada acısıda oluyo iltihap aktıktan sonra rahatladı sıkmaya kalkmayın zamanı gelince kendiliğinden akacaktır. Aşının tuttuğunu gösterirmiş öyle demişlerdi
Yazilimcianne Normal, hatta daha iltihap akacak. Siz ellemeyin hiç. Aslında bu bilgiyi aşı yaparken veriyorlar ama herkes vermiyor maalesef. Kızımın 1 yaşında yeni yeni toparlamıştı.
Yazilimcianne Ballikaymakli yapmıyor canım merak etme ama sakın bir şey sürme temiz bir bez ya da gazlı bezle akıntısını al sadece. Gerçi kimden duyduysam banyo sonrası akmış oluyor 😅
Aryemus_3 Ballikaymakli anlaşılan sürüyor çoğu kişi 1 yaş diyo ama sakin ellemeyin bazı anneler iltihabı sıkıyor
Fdmctn 1 yaşına kadar sürecek iltihaplanıp kanayacak hatta ama dokunmayın sakin iyileşmesi daha uzun sürer ve yara buyur ellemezseniz küçük ve cabuk iyileşir sağlık ocağında oyle demişlerdi
Aryemus_3 Ballikaymakli Ben çok dikkat etmeme rağmen banyo yaptırmıştım yumuşamıştı kıyafeti değdi kabuğu kalktı nasıl kanamıştı
Smnl Ballikaymakli 2. Ay oldu 4. Ay böyle oldu şimdi 9 aya girmek üzere ancak iyileşiyor. Arada sisti sulandı kabuk bağladı kanadı yine kabuk bağladı falan falan doktor hepsine cok iyi tutmuş aşı bunlar tuttuğunun belirtisi dedi