Asel_k_11 Lütfen yargiliycaklar yazmasın hanimlar bugün 2.ay aşısı olduk. Bebeğimin anlında ateş 37 ama yanakları 37.8 sizce ateşli mi yükseliyor mu lütfen yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum acemi annelik işte😔
Mucizemveben90 Asel_k_11 koltuk altı yada kulaktan baksanız daha dogru sonuc elde edersınız bizimde 37’8 olmustu 2.ay aşısında
Elf1510 Asel_k_11 Alından Ateş Ölçülmez Alından Hipofiz Bezine Giden Damarlar Var. Kolunun Altından Ateş Ölçmelisin. Civalı Ateş Ölçer ler Dana Net Bir Sonuç Veriyor.
Elf1510 Asel_k_11 Ayrıca Bendenden Bir Öneri Ben Ateşi. 38.5 Olana Kadar Ateş Düşürücü Vermiyorum. Elini Yüzünü Yıkıyorum Ve Bol Su İçmesini Sağlıyorum
Elf1510 89Kbr Bilmiyorum Benim Doktorum Alnından Ateş Ölçmemem Gerektiğini Söyledi. Har Zaman Kulaktan Ölçüyor
Asel_k_11 Ebemiz alından ölç demişti bide dijital daha iyi demişti o yüzden öyle yaptım koltuk altı hep yüksek çıkıyor zaten🤷🤷🤷🤷
Bitikmomi Asel_k_11 sağlıklı olan koltukaltından ölçmek alından çok doğru sonuç alamayabilirsin. Ben alından yüksek çıkarsa koltukaltından teyit ediyorum mutlaka sende öyle yapabilirsin. Double check 🙃
GoGirl Asel_k_11 yanaktan ates olculmez alin koltulati kulak dogru bilgi verir.eczanede satilan basit koltukalti ates olcerler her zaman dogru olur. 5 yasinda oglum var eger dis degilse ates 37.5 olmussa o ates 38 de olur 38.5 ta enfeksiyona gore degisir ama illa artar
eymenkerem Asel_k_11 en sağlıklı sonuç koltuk altı cihazlarda yani civalilarda çıkıyor canım mutlaka ordan bak ve 37.5 üstü ise calpol ver. 4 saat arayla verebilirsin. Aralarda da ılık duş