Elf 4 ay 14 günlük bebeğim genelde gün aşırı ya da her gün kaka yapardı 5 gündür yapmadı ilk kez ama gazını çıkarıyor sizinkiler nasıl arkadaslar 🤔 normal dense de endişelendim biraz
Janss Elf Sadece anne sütü 10 gün mama ve anne sütü alıyorsa 5 gün dedi doktorumuz . Bugünde yapmazsa doktorunuza danışın ❤️
Elf Onedroplove cumartesi günü doktora sordum kabız olduğu anlamına gelmez sadece anne sütü ise normal dedi 7 gün bekle dedi sadece kabız demek için sert kaka olması gerekirmiş zaten ıkınmıyor bile bebeğim 🤔 ilk bebek olunca normal denen şey dahi stres yaratıyor
Elf renkliruya sadece anne sütü ile besleniyor bebeğim ben de öyle duydum normalde her gün günaşırı yapıp sonra böyle olunca korkuyor insan 😁
Clover renkliruya doktoruna sordum mu? Anne sutu brbrk icin cok onemli. Ben senin yerinde olsam birkac farklı doktordan bilgi al. Bir de durumun ne kadar ciddi. En azından belki 6 sy fln ertelenebilirse bebegin ilk 6 ay anne autunu alır. Ya da en azından biraz ertelenebilirse tedavi sagarsın.
Onedroplove Elf benim bebeğim 1 gün yapmadı Doktorum hemen getirin dedi bir fitil verdi yarım saat sonra yaptı kakasını o yüzden merak ettim neden sizi böyle bekletiyorlar bebeğe sancı yapmıyor mu
KuzeyinAnnesii Onedroplove aslında anında fitil yapılması yanlış dışardan yardım oluyor bu çocuk ıkınma ve kaka yapmayı öğrenmeli benim doktorumda hep bekleyin demişdi sizinki biraz aceleci geldi bana rahatlığa kaçmış biraz
Onedroplove KuzeyinAnnesii bebeğim 3 günlüktü ıkınması mümkün değildi o yüzden yarım fitil uygulandı Prof.bir doktorun kolaya kaçmak için fitil uygulayacaığını düşünüyorum benim merak ettiğim konu bu kadar gün kakasını yapmayan bebeğin nasıl rahat durduğu benim bebeğim sabaha kadar ağladı kakasını yapmadığı için
Elf [bilinmeyen] kabızlık zor olur canım ya ben de kabız mı diye korkuyorum yarın kendi doktoruna gidip danısıcam 🤭 bu kadar gün sonra nasıl bir şey cıkartacak merak içindeyim 😊
Hande Elf benim bebeğim 40 günlük doktorum bir sorun olmaz verebilirsin demişti bana bir kere vermiştim kaka yapmayınca ☺️
Elf [bilinmeyen] az önce yapmış kakasını rahatça resmen ben hafifledimm her zamankinden daha yogun kıvamlı koyu sarıydı sanırım bagırsak düzeni değişecek 😁
Elf Onedroplove belki çok küçük olduğu için başlarda cok sık yapıyorlar cünkü bebekler . bebeğim 4 bucuk aylık benim cok rahattı hatta dün yaptı kakasını bi baktım yapmıs rahatlıkla eğer bebekte bir sıkıntı hali yoksa demekki normal bundan sonra daha sakin bekleyebilirim
Onedroplove Elf evet bunu burda okuduğum iyi oldu bir daha bende panik yapmamış olurum rabbim yavrularımızı bütün kötülüklerden korusun en ufak birşeyde elimizde olmadan panik oluyoruz 🙈