Mltmdfn Kızlar Selam bu atak dönemi nedir ne zamanlar meydana geliyor? Ne gibi belirti oluyor bebeklerde ilk defa duyuyorum. Bilenler mutlaka vardır yardımcı olabilirler mi bana?
Hunilianne Mltmdfn https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/1-atak-donemi-besinci-hafta-atagi-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey/
Dilanacr Harika Haftalar diye bir uygulama var canım ben ordan takip ediyorum biz de suan atak dönemindeyiz
Mltmdfn Merve789 evet ya ucretli ne oldugu hakkındada bilgim yok bilen kimse yok mu ya😔sadece uygulamadan mı bilgi sahıbı olacagız
Dilanacr Merve789 evet ücretli ama gerçekten çok iyi bir uygulama doğru yani ataktan bir hafta önce haber veriyor atak zamanını gelişimi vs çok güzel bir uygulama
Merve789 Dilanacr haber verince sen nabiyosun sonucta onune gecemezsin hocbiseyin aglarda aglar benimki oyle suan 12.haftada 3.atak yasiyoruz
Dilanacr Merve789 Sen suan napıyosan onu yapıyorum 🤣 sabrediyorum yani ama en azından o uygulamada atak dönemlerinde neler oluyor o aydaki gelişimleri herşey açıklıyor 😊 indirmek size kalmış sonuçta önceden öğrenip ne yapacaksın ki