Geceumut Kızlar 6 aylık bebeğim ek gidaya geçtik aytıca kasık mama veriyorum hipp sütlü meyveli acaba evde kasık mama yapabilirmitim tarifleriniz var mi
Mervea Geceumut tabiki kendiniz yapabilirsiniz daha sağlıklı en basiti 1 yemek kaşığı bebek irmiğini 1 çay bardağıyla ocakta pişirin muzu ezip içine ekleyip yedirebilirsiniz
Zeyyy Geceumut 1 tatlı kaşığı tam pirinç ununu azıcık suda muhallebi gibi pişir. Cam rendede serçe parmak kadar elma rendele. Elmayı tatlı kaşığı yoğurdu ve muhallebini karıştır mis gibi mama. Elma yerine armut, muz da olabilir
Geceumut Mervea bebek irmiğiyle normal irmik arasında ne fark var acaba k. Bakmayın ben normal irmik aldımda bilmiyordum
Mervea Geceumut bebekler için ince çekilmiş sindirimi daha kolay oluyor makarna vitma sayfasından sipariş vermiştim başka tarifler isterseniz verebilirim
Geceumut Ohhh valla tarifler gelmiş en zor zamanlardan birisiymiş meğer bu ek gida zamanı ne yazık ki 🥺 tatmadan un su zeytinyağla muhallebi yaptım içinede muz koydum yedi miss gibi 💞 sebzeleri pek sevdiremedim içinde tat arıyo ğekmez muz elma armut istiyo ama ben her öğününe bir tatlı bir meyve eklersem sakıncalı olmaz mı kızlar