kereminannesiasli bebeğim 2 ay 9 günlük.ilk ay kalça çıkığı göz muayenesi ve genel muayene için hastaneye gittik.bu ay da gitmek.lazimmi her ay doktor kontrolüne gidiyormusunuz gelisimi acısından vs.?
Joipt kereminannesiasli Her ay gidiyoruz. İmkanlarımız el verdiği ölçüde de gideceğiz inşallah,bebekler büyüdükçe bizim farkedemediğimiz bir problem olabilir diye düşünüyorum.İlk başlarda şart mı ya,ne gerek var falan diye düşünüyordum ta ki dil bağını öğrenene kadar.
Ozgecan3 kereminannesiasli 2 aylıkken kalça 3.ayda göze gittim .4.ay için ek gıda dedi Dr giderim büyük ihtimalle
-erCansu- Joipt bu dil baginin genetik olduguna inaniyorum 😀 bende de varmis oglumda da var suan.. komsumda ayni sekilde kendisi oyleymiss onunda bebeginin dil bagi varr kiyamam yaa disarida cikartamiyor 😀 ben 2. Gün farketmistim
kereminannesiasli Joipt teşekkür ederim. peki her ay gittiginizde doktor genel muayene mi ediyor ultrason falan farklı biseye bakıyor mu
Joipt Sibelll Dilin,ağız tabanıyla arasında bir bağ oluyor dili rahat hareket ettiremiyor birey.Bebeklerde emme güçlüğü oluyor,konuşmada güçlük vs. Çok ileri bir dil bağı olursa dil çatallaşıyor.
ZeynepAdam kereminannesiasli her ay gittim 5.aydaydık şükür bu zamana kadar hiç bi hastalık geçirmedi gelişimi de iyi olduğu için 2 ay sonra gelebilirsiniz dedi.