Esme Kızlar merhaba ben Primaya geçmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım var Primanın bazı serileri var malum , parfümsüz en organik serisi hangisi ? birde bebeğim 3 aylık . 2 aylıkken 5.800 idi kilosu sizce kaç numara almam gerekir kalıpları nasıl ?
Tospikinannesi Esme pure bende onu kullanıyorum Bizimkide 5 gün sonra iki aylık olcak 40ında kalça testine gittiğimde5900dü 6 kilo olmustur diye dusunuyorum. Ama bana artık küçük geliyo gibi geliyo. 2 numaraya geçicem. Bügun alacağım bezini
File351047 Esme organik serisi pure ancak fiyatı fazla bende kullanıyordum şimdi premium care serisine geçtim.
Esme Fatmanur1703 2 aylıkken 5.800 idi . 3 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. 6.500-7 kilo olmuştur diye tahmin ediyorum kontrolümüz haftaya net bilmiyorum o yüzden
Smrenes Pure serisi kokusuz ve katkısız olan.. En pahalı da olan ayrıca 🤦♀️ ben aktif kullanıyorum.. Primanın bezleri pek ufak değil ideal boyutta üzerindeki kiloya göre beden alabilirsiniz.. 6 kiloya 3 iyi sanırım..
Kuzimom Esme prima pure serisi en doğalı parfümsüz 2 numara olur size benim bebeğim de 2 aylık 2 numara kullanıyorum