Aksumervenur Kızlar dualarınız da bana da yer verin. Dün 3. Testimi yaptırdım inşallah negatife dönmüşümdür ne olur dua edin bana da. Rabbim tüm hastalara şifa nasip etsin inşallah
Ruzgarin_annesi Aksumervenur rabbim şafi adının yüzü suyu hürmetine sen ve tüm covid hastalarına şifa verir sevdiklerine kavuşturur inşallah🤲🏻 Benimde kardeşim pozitif çıktı 7 aylık bebeği var şimdide ona test yaptırmaya gidiyolar inşallah negatif çıkar 😔
Eminannesi Aksumervenur ağrılarınız var mı idi ikinci testi yaptırdığınız da bizim de 14 gün oldu gidip vermeye korkuyoruz
TospikOglusum Ruzgarin_annesi peki karfesinz gezen biri miydi yada sadece eşiyle mi temas halindeydi nasıl geçti hastalık. Bu arada çok çok geçmiş olsun canm
baturalpim Ruzgarin_annesi bebegin durumu nasil benimde 7 aylik bebegim var bugun pozitif cikti cok korkuyorum
Aksumervenur Eminannesi 2. Testimi 13 gün sonra yaptırdım pozitif çıktı. o teste güvenemedşm içime şüphe düştü. Pozitif çıktı. Dğn tekrar yaptırdım sonuç bekliyorum.
Teomanmommy Rabbim sifa versin canim insallah negatif cikar 🤲🏻 Benimde yakinimda pozitif cikti be gorusmustuk bizde ve bebisimde belirti yok ama bakalim insallah yoktur
Aksumervenur Teomanmommy Allah razı olsun inşallah 🤲 belşrtiler en erken 5. Günden sonra kendini göstermeye başlıyor inşallah Rabbim sizi korusun 🤲
Aksumervenur Eminannesi gerçekten bende korkarak gittim pozitif çıktı. hamd olsun benşm hiç bir sorunum yok ilk pozitif çıktığımda da tat koku kaybım omasaysı anlamazdım. Rabblm yardımcımız olsun inşallah 🤲
Aksumervenur Birminikanne karantinamın bitmesine 1 gün kalmıştı gayet iyiydim test yaptırmaya gittim tekrar pozitif oldu sonucum. sürüntüme doktorun eldiveni değdi içime sinmemişti kuşku duydum sonuç pozitif çıktı zaten. tekrar dün özel hastaneye gidip yaptırdım sonuç bekliyorum
ikizannesi2 Aksumervenur benimde 13. günüm ama belirti kalmayana tekrar test yapmıyorlarmış iyileştiniz diyorlarmış. Sizde belirti kalmış mıydı?
Aksumervenur GoGirl hayır olmadı 17 gün oldu. en başta 21 gündü sonra 14 güne indirdiler biliyorsunuz öyle olunca yaptırmak istedim bende