busra-mom Burda okurdumda şaşırırdım ama bizde sürekli uykuda dönmeye yan yatmaya başladı korkuyorum uyurken sürekli kontrol ediyorum 4 ay 28 günlüğüz böyle olmaları normalmi birde gündüzleri sürekli mızmızlanmaya başladı böyle bi bebek değildi
Tuba busra-mom 3,5 aylıkken karın üstü dönüp uyumaya başlamıştı bende endişelenirdim fakat ebem bırak kendisi dönüyorsa uyuyabilir demişti. O gün bu gün 19 aylık oldu hala karın üstü uyur😅
Ikrazumra19 busra-mom 3 aylikken donmeye basladi simdi 4 ay 15 gunluk geceleride donuyor ellemiyorum bende
Eylulum1 busra-mom 2 yanınada yastık koy normal bz 7 girdik hala öle yatyrz emekleme sürecine girdi normal bu dönemleri
busra-mom Tuba zaten sürekli takip etmekten yoruldum dönmeye başladığından beri oyun oynarkende sürekli dönmek istiyor uyurkende🤷🏻♀️
FerahKuzum 4 ay 25 günlğüz. Ayyynıı drumdayız. Döndükçe de uyanıyor 😐 bir yol blursan bna da söyle nolur 😏
busra-mom FerahKuzum bazen uyumaya devam ediyor bazende gülüyo uykusundan dönünce değişik 😀 valla nefes sıkıntısı olur diye korkuyorum bide kendini çarpıyo döndükçe bi taraflara ah bir bilsem çözümünü niye dönerler onu bile bilmiyorum ki🙇🏻♀️
busra-mom Ikrazumra19 zaten kendini döndürmeyi keşfettiğinden beri nereye koysam dönüyoda uykusunda dönmüyodu onada başladık artık her uykuda dönüyo
Emine_1245 Benim oğlum da beş aylık bir aydır kendi kendine yüz üstü dönüp uyuyor öyle rahat ediyor hiç müdahale etmiyorum. Korkmayin bisey olmaz. Yüzü yattığı yere gömüldükten yüzüne herhangi birşey battaniye tarzı bisey dolanmadiktan sonra bisey olmaz
busra-mom Emine_1245 insan takipte edemiyor ne ara döndüğünü bile anlayamıyorum ağlamasada uyanıp bakıyorum geceleri büyüdükçe zorlaşıyo gibi mi ne 🥴
FerahKuzum busra-mom nefesi konusunda korkmayın boynunu kaldrabliyor artık ya bir şey olmaz Allahn izniyle. Benm derdm sık uyanması. Dalamıyor uykuya dönmekten 😊
busra-mom FerahKuzum sizinde gündüz uykularınız yok denecek kadar az ve mızmız mı bebeğiniz bende ondan yıldım ya çok yoruldum
Emine_1245 busra-mom . Biz nasıl uyurken uyku arasında dönüyorsak onlarda öyle canım büyüyorlar artık. Nasıl rahat ediyorlarsa öyle pozisyon alıyorlar. Bende yatış şekline müdahale etmem ama hep kontrol ederim . Anne yüreği işte bizimki 😊
Nil_Oz busra-mom hiç korkmayın bizde öleydik şimdi 6 aylığız yine kendini savurarak dönerek yatıyor yüzüstü dönünce şuan geri dönmediği için de ağlayıp beni uyandırıyor 😂🌺