Edanaz Günaydın annelerr 😊 kızım 6 aylik oldu cok şükür 5 bucuk aylikti yavas yavas purelere başladığımda dün aşı icin gittik kilosuna falan bakıldı 7 700 boyuda 64 cm aslnda ortalamalara göre normal ama bana az geldi niyeyse acaba sütüm az mi geliyo artik günde 3 öğün ek gida veriyorum herbiri su bardağının yarisi kadar arttirmaliyi mıyım?? Ilk bebegim tecrübe 0 her kafaan bi ses çıkiyo
Papatyaseverr Edanaz bende günde tek öğün veriyorum ne zaman arttırılıcak acaba bizde 6 ay 6 günlüğüz 5 buçukta başladık bizde
Cesur Edanaz 6 aylik bebek icin 3 öğün fazla canım. Anne sütüne ağırlık vermelisin. Oğlum 11.5 aylık bugün tam. Ben 3 öğün veriyorum geri kalan zamanlarda Emziriyorum hep
isill Edanaz @Papatyaseverr benm dktrm 6 8 ay arasi 2 ogun 9 11 arasi 3 ogun diyor bz de smdi 9 aylik oldk 3 ogune gececegm
Emosksf Edanaz bizde 6 ay 21 günlüğüz sabah kahvaltı sonra mama öğlen çorba sonra mama ikindi yoğurt ve mama ilerliyoruz sen ek gıdayı fazla veriyo olabilirmisin bizimki tadım misali 9 aya kadar tam anlamıyla ek gıdaya geçilmiyor
Papatyaseverr Gizemiray02 o zaman daha vaktimiz var zaten dün küçük kavanozda meyveli yoğurt yapıp verdim hepsini yiyor diye yedirdim 125 ml kavanozdu akşam kustu yoğurdu bi daha o kadar vermicem bide kayısısını 3 tane koymustum 3 kere kaka yaptı hafif cırcır yapmışım yavrumu
Gizemiray02 Papatyaseverr fazla gelmiş demekki bende yoğurtla başlamıştım ek gıdaya yoğurtta eksiymis o gün bi midesi bulandı biseyler oldu çocuğa şimdi yoğurt yemiyor tiksindi sanırım 🙃
Papatyaseverr Gizemiray02 tadına bakarak veriyorum özellikle tek açımlık kavanozlara mayaladım ekşi değil ama fazla geldi midesine o kadar yoğurt 😊
Edanaz Kayısı vermedim ben cırcır olur diye korktum vala :) onun dışında suan mevsimi olan cogu sebze meyve tadımı yaptk artik karistirip veriyorum yogurtla veriyorum falan 1 cay kaşığı zeytinyağı koydum sebzelerine kabızlıkta yaşamadık şükür. 2 gündür yumurta sarısı veriyorum :)
isill Papatyaseverr yani ozellkle belirli bir miktar olrk olcmyrm gz karari ayarliyrm ama yaklsk 1, 1 buck su bardagi kadar
Papatyaseverr isill anladık canım benimkine versem yiyorda sonra midesini rahatsız ediyor eşimde verme diyor fazla geliyor diye kararsız kaldım dün meyveli yoğurt yaptım 125 ml kavanozda yedi onu akşam midesini bozdu kustu bugün daha az verdim cesaret edemedim
TalentedMom Edanaz öğünleri arttırabilirsin kahvaltı -meyve püresi -çorba ya da sebze püresi -yoğurt istersen akşamları da arı mamanın gece yazan muhallebisi var
_ilknur_ Edanaz bizimde 6. Ayımız bitti. Doktor liste yaptı saat saat ne vereceğimiz ile ilgili. 2 öğün veriyoruz. Ara öğün yoğurt yada meyve ve anne sütü be mama devam ediyoruz. Kilosuda iyi bence sizinkinin. Bİzimki 6,720 kg 67,5 cm.