Deletedmom_36 Avukatannee07 ah kuzum oyle bir buyuyorlarki emekledigi gun ilk adimi ilk kelimesi oyle hizli oluyorki hersey videolari olmasa hic bebekligini hatirlamam 🙊🤗🤗
Gokcenipek Deletedmom_36 bu ara kelimeleri tekrar etmeye başladı bulduğum herşeyi söyletmeye çalışıyorum 😂 bi tuvalet eğitimi verecem yapmadan önce söylese yapınca söylüyor zilli 🤣 takip et konuşmaya hevesi artar sürekli konuş maşallah 🧿
Deletedmom_36 Gokcenipek bende ne veriyorsam eline ismini soyluyorum herseyi tanitiniyorum anliyorda😁tuvalet egitimide zormu ya ah memeden kesmesi tuvalet egitimi oda ayirma bunlar var sirada🙊
Gokcenipek Deletedmom_36 sözde oda ayırdım gece kalkıp yanıma geliyor yatağının olduğunu da biliyor üstelik 🤨 memeden 11 aylıkken ayırdım kardeşi olacağı için 😅tuvalet zor evet bende ondan korkuyorum 😦
Gokcenipek Deletedmom_36 sözde oda ayırdım gece kalkıp yanıma geliyor yatağının olduğunu da biliyor üstelik 🤨 memeden 11 aylıkken ayırdım kardeşi olacağı için 😅tuvalet zor evet bende ondan korkuyorum 😦
Kayracim Deletedmom_36 gerçekten öyle o babammm diyor babasıda oğlum diyor şöyle bi 5-10kere tekrar ediyorlar 🤣🤣