sonsuz17 yani nasıl anlatsam ben dogumdan sonra kilo aldim. 3,5 ay oldu dogum yapali. Dogum yapinca cocuğu gece emzirince felan hep canım tatli birseyler istiyordu. Eşim hep tatli alir gelir eve zaten. Gece bebegimi emzirdikten sonra evde tatli varsa tatli yiyordum. Yoksa yarım ekmek arasina cikolata sürüp yiyordum. 😂 cocuk emiyor, süt olsun diye yedim de yedim yani 😂 55 ile hamile kalmiştim. 66 ile doguma gittim. Dogumdan sonra 60 a düştüm. Ama sonra tekrar 63 e ciktim bu yediklerim yüzünden 😂 2 ayda 3 kilo almiştim yani. Son 1,5 ay da dikkat ettim yediklerime biraz. Sabah kahvaltiyi güzel yiyorum. Öglen birsey yemem. Akşam da avuc ici kadar ekmek anca yerim. Yemek porsiyonunu da biraz azalttim. 1,5 ayda 1 kilo vermişim. Şuan 62 yim. Hedefim 55 benimde 😂 çünkü 55 kiloyken giydigim kıyafetler şuan olmuyor. O yüzden 55 kiloya inene kadar boğazimi tutacam 😂 ha birde ben akşam çayın yanina coğunlukla kek yapardim, onu yerdim. Bazen bisküviler çerezler felan koyardim ve o tabaktaki herşeyi yerdim 😂 onu da azalttim. 😂